Regulament

Regulament

Evenimentul ALERG ÎN DUMBRAVA este organizat de Asociația Alerg în Dumbrava și Asociația Mia's Children și se desfășoară în ziua de 14 august 2021 în comuna Șelaru, Satul GLOGOVEANU - județul Dâmbovița în Pădurea HOMU, cu sprijinul Primăriei Selaru, Direcției Silvice Dâmbovița, Ocolului Silvic Găești și ai tuturor celor care iubesc natura, copiii și doresc un viitor mai bun.

Programul evenimentului cuprinde curse de alergare pentru adulți și copii.

Traseul este unul accesibil, fără dificultăți și cuprinde în cea mai mare parte potecii si drumuri din interiorul padurii Homu si cele de la marginea acesteia. Peisajul este extrem de frumos, alternând între imaginile specifice pădurii Homu - pădure seculară și terenurile cu lanuri și culturi viu colorate de Floarea Soarelui, aflate la marginea si împrejurimile pădurii la care se adaugă curcubeul de culori si mireasma florilor de câmp și a celor ce cresc în pădure. Vor fi porțiuni de alergare ce alternează uneori cu iarbă sau cu poteci si drumuri de pământ, suprafața de alergare fiind una specifică alergării fără dificultăți, fără să cuprindă asfalt sau șosea din beton. 

Participanții la Competiție sunt obligați să respecte termenii și condițiile din prezentul Regulament Oficial al Competiției (denumit în continuare “Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile în România, fiind disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, pe site-ul alergindumbrava.ro și la locul de desfășurare a Competiției.

Prin participarea la această Competiție, concurenții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament Oficial și ale legislației în vigoare aplicabile și să se prezinte la eveniment cu declarația pe proprie răspundere descărcată și semnată.
Doar pentru persoanele care se vor înscrie la data de desfășurare, pe 14 august (doar dacă vor mai fi locuri disponibile), organizatorii vor pune la dispozitie declarația de participare pe propria raspundere ce va fi completată si semnată.

CAUZA CARITABILĂ

Cauza socială a evenimentului sportiv „Alerg în Dumbrava”este sprijinirea Asociației Mia's Children, organizație care prin forțe proprii și cu sprijinul necondiționat al oamenilor cu suflete mari, a ajutat și continuă să ajute zeci de copii să primească identitate, să crească și aibă acces la educație.

Probe:

 • Maraton 43 km - 200 locuri
 • Semimaraton 21,5 km - 200 locuri
 • Cros 10 km - 200 locuri
 • Cros 4,2 km - 200 locuri
 • Curse pentru copii 400 m - 200 locuri 800 m - 200 locuri

Alergare pe grupe de vârstă*

 • 7-10 ani 400 m
 • 11-14 ani: 800 m

* Copiii cu vârsta peste 14 ani pînă la vârsta de 16 ani pot participa la cursa de 4,2 km CU ACHITAREA TAXEI DE PARTICIPARE, pe baza declarației completate și semnate de către părintele/tutorele/reprezentantul legal care însoțește copilul și este prezent pe toată durata evenimentului la competiție.

* Copiii cu vârsta peste 16 ani pot participa la cursa de 10 km CU ACHITAREA TAXEI DE PARTICIPARE,pe baza declarației completate și semnate de către părintele/tutorele/reprezentantul legal care însoțește copilul și este prezent pe toată durata evenimentului la competiție.

Categorii: Masculin și Feminin.

Numărul maxim de participanți la cursele adulților: 800.

 • 4,2 km 200 locuri
 • 10 km 200 locuri
 • 21,5 km 200 locuri
 • 43 km 200 locuri

Timpi Limită


• Maraton : 7 ore și 10 minute;
• Semimaraton: 3 ore și 30 de minute;
• Cros 10 km: 1 oră și 40 minute;
• Cros 4,2 km: 40 minute.

Competiția va avea loc în ziua de sâmbătă 14 august 2021, în comuna Șelaru, Satul GLOGOVEANU - județul Dâmbovița în Pădurea HOMU

Startul la toate probele: Maraton (43 km), Semimaraton (21,5 km), Cros 10 km și Cros 4,2 km  se va da, respectând toate condițiile de siguranță și securitate a tuturor celor implicați (organizatori, alergători, susținători, voluntari) eșalonat. în ordinea: Maraton 43 km, Semimaraton 21,5 km, Cros 10 km si Cros 4,2 km  din același loc, de pe islazul satului GLOGOVEANU de la marginea Pădurii HOMU, astfel:

 • Maraton: ora 8:00
 • Semimaraton ora 10:30
 • Cros 10 km ora 11:30
 • Cros 4,2 km ora 12:00

Accesul la locul de START fiind din satul GLOGOVEANU, pe drumul asfaltat ce pleacă de la Grădinița Glogoveanu - situată la intersecția cu DJ 611 ce duce către Nord (Pădurea HOMU.). https://maps.app.goo.gl/uYPU6L5Wm1Gbwqs6A

Competiția se va încheia în același loc la ora 15.30 -16.00.

Cursele copiilor vor avea loc în aceeași zi începând cu ora 12.45.

Între orele 14.00-15:30 toți participanții care vor trece linia de sosire vor putea să-și "încarce bateriile"; servind o portie de paste si alte bucate puse la dispoziție de organizatori.

Festivitatea de premiere se va desfășura începând cu ora 13:45.

Concurenții trebuie să fie prezenți în ziua de 14 august 2021,  cu cel puțin o oră înaintea orei de start a probei la care sunt înscriși, în zona de START/SOSIRE/RIDICARE KIT-uri având asupra lor:

 • Documentul de identitate
 • Declarația de participare pe propria răspundere descărcată, completată și semnată.

Locul de START/SOSIRE/Ridicare Kit-uri este pe islazul satului GLOGOVEANU de la marginea Pădurii HOMU

Accesul în Zona de START, pe jos/masina este  DOAR   din satul GLOGOVEANU, pe drumul asfaltat ce pleacă de la Grădinița Glogoveanu - situată la intersecția DJ 611cu drumul ce duce către Nord (Pădurea HOMU.) https://maps.app.goo.gl/uYPU6L5Wm1Gbwqs6A

Ședința tehnică pentru fiecare din cele 4 probe va avea loc cu 5 minute înainte de START în zona liniei de START.

Funcție de situația concretă, încălzirea participanților se va efectua pentru fiecare probă separat cu 15 minute înainte de ora de START.

Înainte de începerea cursei se va intona Imnul României.

Ridicarea kitului pentru copii cu numerele de concurs se face la data de 9 august, înainte de START, sau direct la înscriere pentru cei care se înscriu la data evenimentului, în intervalul orar 09.00-12.00.

Pentru ridicarea kit-ului de concurs, este necesară depunerea declaraţiei pe proprie răspundere semnată de părinle/tutorele/reprezentantul legal care însoțește copilul la competiție.

STARTUL pentru cursele copiilor Profesor LIVIU MARINESCU se dă separat pentru fiecare din cele 2 curse*,

 • 400 metri pentru copii cu vârsta pană la 10 ani împliniți la data evenimentului ora 12.45;
 • 800 metri pentru copii cu vârsta peste 10 ani împliniți la data evenimentului, până la vârsta de 14 ani împliniți la data evenimentului ora 12.50;

Funcție de situația concretă din ziua evenimentului Startul in cursele copiilor Profesor LIVIU MARINESCU poate suferi modificări de oră de aceea recomandăm ca toți cei care doresc să participe să fie prezenți mai din timp la eveniment.

* Copiii cu vârsta peste 14 ani până la vârsta de 16 ani împliniți la data evenimentului pot participa la cursa de 4,2 km pe baza declarației completate și semnate de către părintele/tutorele/reprezentantul legal care îl însoțește și este prezent pe toată durata evenimentului la competiție.

* Copiii cu vârsta peste 16 ani pot participa la cursa de 10 km pe baza declarației completate și semnate de către părintele/tutorele/reprezentantul legal care îl însoțește și este prezent pe toată durata evenimentului la competiție.

Cursele copiilor se vor despasura pe lungimile stabilite în zona locului de START.

Competiția se va desfășura pe traseul marcat de către organizatori, https://strava.app.link/g641dG6Epgb  (linkul este cel pentru traseul de 21,5 km care include și traseele de 10 km și 4,2 km) traseu ce urmează în cea mai mare parte conturul pădurii HOMU.

Participanții la proba de Maraton 43 km, vor parcurge traseul de 21,5 km de 2 (două) ori. 

Acesta va fi marcat vizibil și corespunzător cu bandă de alergare, vopsea, indicatoare și în punctele importante vor exista voluntari și arbitri de traseu.

Startul/Sosirea vor avea loc pentru toate probele în zona de ridicare kituri pe islazul Satului Glogoveanu.

Imediat după start se aleargă pe lângă Padurea Homu, aproximativ 700 m după care se intră în pădure și se aleargă pe alee aflată în interiorul acesteia, paralel cu marginea pădurii la o distanță ce variază între 10 și 30 de metri.

După parcurgerea a 1,75 km se virează la stanga.și după 350 m (km 2,1) alergătorii ajung la Punctul de Control Nr. 1 unde cei de pe traseul de 4,2 km vor vira la stânga, toate celelalte trasee, respectiv 10 km, 21,5 km, 43 km vor vira către dreapta.urmand marcajul și indicațiile voluntarilor.

De la PC 1 (km 2,1) până la PC 2 (km 5) traseul alergătorilor din cursele de Cros 10 km, Semimaraton 21,5 km și Maraton 43 km este comun alergând prin interiorul pădurii cu o ieșire din pădure la km 3,7, pentru aproximativ de 400 m unde se aleargă în exteriorul pădurii, printre terenul agricol și pădure, cu pădurea pe partea stângă.și se intră din nou în pădure la km 4,1. De aici se continuă spre Sud până la intersecția cu drumul pietruit.(km 4,7) unde se virează la dreapta si după aproximativ 350 de metri se ajunge la PC 2 unde se găsește și Punctul de Hidratare Nr.1.(Km 5).

De aici traseul pentru alergătorii din cursa de Cros 10 km va fi către stânga iar cei din cursele de Semimaraton 21,5 km și maraton 43 km vor vira către dreapta.

Se va alerga către Nord până la marginea pădurii aproximativ 650 m unde se va vira la stânga pe lângă aceasta continuând alergarea urmând conturul acesteia până la km 11,5.

La aproximativ km 10,5 se află PC nr 3 și Punctul de Hidratare nr. 2

La colțul Pădurii din partea de Sud Vest traseul reintră în interiorul acesteia și alergarea continuă cu marginea pădurii în partea dreaptă la distanțe ce variază între 10 și 50 de metri.

După indicatorul ce marchează Km 13, la aproximativ 150 m, traseul de alergare virează la dreapta PC 4. Se aleargă în linie dreaptă aproximativ 1,25 km către Est iar după km 14, la aproximativ 400 m se virează la dreapta către Sud alergând pînă la marginea pădurii unde se continuă alergarea cu pădurea în stânga pentru aproximativ 550 de metri, se trece de borna cu Km 15 și se continuă până la intersecția cu drumul forestier pietruit care intră în pădure,unde se găsește PC 5.

Se continuă alergarea către Nord pe drumul forestier aproximativ 650 de metri se virează la dreapta, se trece de borna cu Km 16 și se aleargă până la PC 6 (comun cu PC 2) și Punctul de Hidratare Nr 3 (comun cu PH 1), aproximativ Km 16,6.

Se virează la dreapta către direcția Sud. 

De aici traseul este comun pentru cursele de Cros 10 km, Semimaraton 21,5 km și Maraton 43 km. Se aleargă în linie dreaptă aproximativ 650 de metri, se virează 5-10 m la dreapta și imediat la stânga alergând către direcția Cantonului Pădurarului, Punctul de Control Nr. 7. Aici se virează la stânga către direcția Nord se trece de Km 18 și se continuă drept înainte până la intersecția cu drumul forestier pietruit unde se virează la dreapta și se aleargă pe acesta către Est până la PC 8, ( comun cu PC 1), aproximativ Km 19,4

De aici traseul este din nou comun pentru toate cele 4 probe, Cros 4,2 km, Cros 10 Km, Semimaraton 21,5 km și Maraton 43 km.

Se aleargă către sud aproximativ 1 km. După aproximativ 250 de metri de la borna cu Km 20  se virează la dreapta alergând către Cantonul Padurarului pe direcția Est - Vest și se trece pe la ultimul Punct de control PC 9 (comun cu PC 7).

După trecerea pe lângă fântâna de la Canton se virează la stânga și se aleargă  către Sud pe drumul ce duce la ieșirea din pădure, unde se află borna cu Km 21.

Aici se iese pe islaz, se virează la stânga și se aleargă ultimii 500 de metri până la linia de SOSIRE.

Pe toată durata alegătorii, concurenții  vor urmări marcajele, indicatoarele aflate pe traseu și vor respecta indicațiile voluntarilor și arbitrilor aflați pe traseu.

Alergatorii care vor încălca indicațiile arbitrilor sau se vor abate de la traseul de alergare vor fi DESCALIFICATI.

Este obligatorie VALIDAREA de către fiecare alergător a trecerii prin fiecare PUNCT de CONTROL.

Ridicarea kitului de concurs poate fi făcută astfel:

Participanții care vor fi prezenți și la evenimentele culturale și FOCUL DE TABĂRĂ din SEARA ZILEI DE 13 august pot să ridice Kitul în intervalul 18.00-21.00 de la cortul aflat în zona de START/SOSIRE.

Pentru o cât mai eficientă desfășurare a evenimentului, asigurând și un climat de siguranță pentru toți cei prezenți, alergători, voluntari și organizatori RUGĂM pe toți cei care vor ridica Kit-urile de alergare în ziua de 14 august să respecte cu strictețe programul de ridicare a acestora, înainte de START, astfel:

 - în intervalul orar 06.30-07.45 - MARATON;.

 - în intervalul orar 08.00-10.15 - SEMIMARATON;

-  în intervalul orar 10.15 -11.15 - CROS 10 Km; 

-  în intervalul orar 11.15-11.55 - CROS 4,2;  

ATENȚIE!

Pentru înscrierile efectuate după data de 1 august 2021 organizatorii NU mai pot garanta primirea integrală a kit-ului de participare. 

Începând de la această ediție cursele copiilor vor purta numele Profesor LIVIU MARINESCU.

Înscrierile copiilor se fac pe website până la data de 08.08.2021 sau la locul de START (funcție de disponibilitate) până pe 14 august 2021 până la  ora 12:00 unde taxa de participare se poate achita doar în numerar. (recomandăm folosirea în măsura în care este posibil, înscrierea pe website pentru evitarea aglomerației la data evenimentului).

În cazul grupurilor de copii ce fac parte din aceeași unitate de învățământ prezenți la eveniment însoțiți de către un cadru didactic sau o altă persoană delegată special de unitatea de învățământ, recomandăm ca aceștia să aducă și să pună la dispoziția organizatorilor tabelele cu toate datele de înregistrare ale copiilor, pe categorii de vârstă și sex, tabel care să cuprindă următoarele coloane:

 • Numele și prenumele copilului
 • Data nașterii.
 • Numele și prenumele părintelui/tutorelui
 • O coloană necompletată unde organizatorii vor nota numărul de concurs al copilului

Tabelul va avea consemnat 

 • Numele și prenumele persoanei delegate și va fi semnat de către acesta.
 • Însoțitorul/delegatul unității de învățământ va avea asupra sa tipărite și semnate pentru fiecare copil declarațiile de participare minori sau copii  de catre părinte/tutorele legal, declarație care se descarcă de pe acest site. 

Ridicarea kitului pentru copii cu numerele de concurs se face la data de 14 august, înainte de START, sau direct la înscriere pentru cei care se înscriu la data evenimentului, în intervalul orar 09:00-12:00.

Pentru ridicarea kit-ului de concurs, este necesară depunerea declaraţiei pe proprie răspundere semnată de părintele/tutorele/reprezentantul legal care însoțește copilul la competiție.

STARTUL pentru cursele copiilor Profesor LIVIU MARINESCU se dă separat pentru fiecare din cele 2 curse*,

 • 400 metri pentru copii cu vârsta pană la 10 ani împliniți la data evenimentului ora 12:45;
 • 800 metri pentru copii cu vârsta peste 10 ani împliniți la data evenimentului, până la vârsta de 14 ani împliniți la data evenimentului ora 12:50;

Funcție de situația concretă din ziua evenimentului Startul in cursele copiilor Profesor LIVIU MARINESCU poate suferi modificări de oră de aceea recomandăm ca toți cei care doresc să participe să fie prezenți mai din timp la eveniment.

* Copiii cu vârsta peste 14 ani până la vârsta de 16 ani împliniți la data evenimentului pot participa la cursa de 3,5 km pe baza declarației completate și semnate de către părintele/tutorele/reprezentantul legal care îl însoțește și este prezent pe toată durata evenimentului la competiție.

* Copiii cu vârsta peste 16 ani pot participa la cursa de 10 km pe baza declarației completate și semnate de către părintele/tutorele/reprezentantul legal care îl însoțește și este prezent pe toată durata evenimentului la competiție.

Cursele copiilor se vor desfășura pe lungimile stabilite în zona locului de START.

ATENȚIE!

Pentru înscrierile efectuate după data de 1 august 2021 organizatorii NU mai pot garanta primirea integrală a kit-ului de participare.  

* Copiii cu vârsta peste 14 ani până la vârsta de 16 ani împliniți la data evenimentului pot participa la cursa de 4,2 km achitând taxa de participare corespunzatoare cursei, pe baza declarației completate și semnate de către părintele/tutorele/reprezentantul legal care îl însoțește și este prezent pe toată durata evenimentului la competiție.

* Copiii cu vârsta peste 16 ani pot participa la cursa de 10 km achitând taxa de participare corespunzatoare cursei, pe baza declarației completate și semnate de către părintele/tutorele/reprezentantul legal care îl însoțește și este prezent pe toată durata evenimentului la competiție.

Organizarea evenimentului revine grupului de inițiativă Alerg în Dumbrava în colaborare cu Asociația Mia’s Children.

În timpul probelor competitive, în zonele start/sosire și pe traseul de alergare, vor exista puncte de revitalizare unde concurenții se pot alimenta cu apă, băutura izotonică, fructe, etc.

Pe durata desfășurării competiției, participanții nu pot părăsi traseul de alergare și nici nu îl pot schimba, prin scurtare sau alegerea de trasee alternative. Participanții care renunță la cursă pe parcursul alergării vor fi preluați de organizatori și conduși la punctele de control, unde arbitrii de traseu le vor înregistra abandonul.

Competiția va beneficia de prezența de personal medical specializat și a unei ambulanțe.

Temperatura probabilă: 25 – 35°C. Este obligatorie folosirea de echipament adecvat alergării la temperatura și condițiile meteorologice specifice perioadei de desfășurare a competiției.


Organizatorii se obligă, de asemenea, să respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal.

Ca atare, Organizatorii se angajează să păstreze confidențialitatea datelor cu caracter personal ale participanților/câștigătorilor la prezenta Competiție și să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial, al declarației participanților pe propria răspundere și legislației în vigoare.

Concurenților le este interzisă aruncarea oricăror resturi, gunoaie în zona de desfășurare a competiției sub sancțiunea descalificării din competiție. Aceștia vor putea folosi fie coșurile de gunoi amplasate pe traseu, fie sacii menajeri puși la dispoziție de către organizatori în zonele start/sosire și de hidratare. Organizatorii vor asigura la terminarea evenimentului eliminarea deșeurilor și depunerea acestora în zonele special amenajate.

De asemenea, ei își rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament până la data începerii competiției, cu obligativitatea anunțării modificărilor intervenite pe site și la locul de desfășurare a competiției.

Pentru o și mai mare siguranță, fiecare participant va avea asupra sa bidon/recipient de hidratare ce poate fi folosit pentru reumplere la Punctele de Hidratare.

Condiții ce trebuie îndeplinite de concurenți pentru a participa la competiție:

 1. Pentru probele Maraton 43 km  și Semimaraton - 21,5 km să aibă cel puțin 18 ani împliniți cel târziu pe 14.08.2021.
 2. Pentru proba de 10 km să aibe cel puțin 16 ani împliniți cel târziu pe  14.08.2021.
 3. Pentru proba de 4,2  km să aibă cel puțin 14 ani împliniți cel târziu pe 14.08.2021.
 4. Să aibă asupra sa un act de identitate în original , declarațiile necesare descărcate, completate și semnate.
 5. Să fie de acord că participă pe propria răspundere, să completeze, să semneze (personal pentru cei peste 18 ani și prin intermediul părintelui/tutorelui/însoțitorului legal prezent la eveniment, pentru persoanele care participă la cursele de 4,2 km, respectiv 10 km și nu au împlinit 18 ani) și să predea declarația organizatorilor la ridicarea Kit-ului de participare, organizatoarii nefiind răspunzătoari pentru eventuale accidente sau alte prejudicii suferite de alergător în urma participării la această competiție.

NOTĂ:

Participanții care vor fi prezenți și la evenimentele culturale și FOCUL DE TABĂRĂ din 13 august pot să ridice Kitul in intervalul 18.00-21.00;

Pentru o cât mai eficientă desfășurare a evenimentului, asigurând și un climat de siguranță pentru toți cei prezenți, alergători, voluntari și organizatori RUGĂM pe toți cei care vor ridica Kit-urile de alergare în ziua de 14 august să respecte cu strictețe programul de ridicare a acestora, înainte de START, astfel:

 - în intervalul orar 06.30-07.45 - MARATON;.

 - în intervalul orar 08.00-10.15 - SEMIMARATON;

-  în intervalul orar 10.15 -11.15 - CROS 10 Km; 

-  în intervalul orar 11.15-11.55 - CROS 4,2;

 

Echipament recomandat :

– încălţăminte de trail (se aleargă pe iarbă, pe potecă și drum de țară) ;

- un tricou de poliester (dacă se folosește alt tricou decât cel din kit-ul oferit) ;

- şapcă (opțional) ;

- ochelari de soare cu protecție UV (opțional);

Deoarece pot exista și anumite porțiuni în care iarba crescută să poată provoca zgârieturi, purtarea de jambiere sau șosete până în zona genunchiului, sau pantaloni de alergare lungi poate reprezenta o soluție ce va fi în sprijinul alergătorilor.

Obiectele personale ale participanților vor putea fi depozitate în zona de start, după ora 07.00, prin grija organizatorilor. Acestea vor putea fi ridicate după sosire, pe baza numărului de concurs.

Recomandăm să nu lăsați obiecte sau alte lucruri de valoare în bagaje.

Fiecare concurent va avea numar cu CIP de cronometrare.

Fiecare participant este rugat sa VALIDEZE treceriea prin fiecare Punct de Control și va purta numărul de alergare cu CIP-ul de cronometraj în partea din față pentru a putea fi citit de către arbitrii aflați în Punctele de Control si pe traseul de alergare.

Absența Validării atrage după sine DESCALIFICAREA.

În cazul în care din diverse motive un alergător este nevoit să abandoneze este rugat să se deplaseze către cel mai apropiat Punct de Control.

Clasamentul oficial va fi disponibil după cursă pe www.alergindumbrava.ro.  și pe siteul www.my-run.ro

Fiecare alergător din toate probele de Maraton 43 km, Semimaraton 21,5 km, Cursa 10 km și Cursa de 4,2 km care va încheia cursa va primi medalie.

Cei care vor fi pe locul 1 la fiecare probă, Masculin și Feminin, vor primi diplome, cupe și cadouri oferite de colaboratori, parteneri și organizatori.

Ocupanții locurilor 1, 2 și 3 la Open și categoriile de vârstă vor primi cupe, diplome și cadouri oferite cu generozitate de sponsori și colaboratori.

Cei care se vor clasa pe locurile 1, 2, 3 la OPEN, masculin și feminin, vor fi premiați o singură dată.

Taxe înscriere pentru cursele de 4,2 km, 10 km și 21,5 km și 43 km:

 • 80 lei până la data de 31.05.2021 ora 24.00
 • 100 lei până la data de 30.06.2021 ora 24.00
 • 120 lei până la data de 08.08.2021 ora 24.00

Data închidere înscrieri online 08.08.2021 ora 24.00

Taxa înscriere în ziua evenimentului 14 august 202 cu plata doar numerar - daca mai sunt locuri disponibile - 130 lei/persoană.

La Copii vor fi aceleași curse ca anul trecut, băieți și fete:

 • 7-10 ani 400 m - 200 locuri;
 • 11-14 ani 800 m - 300 locuri;

Taxe înscriere pentru copii:

 • 30 lei pana la data de 31.05 ora 24.00
 • 40 lei pana la data de 30.06 ora 24.00
 • 50 lei pana la data de 08.08 ora 24.00

Data închidere înscrieri online pentru toate cursele, adulți și copii: 08.08.2021  ora 24.00

Taxa înscriere în ziua evenimentului 14 august 2021 cu plata doar numerar - doar dacă mai sunt locuri disponibile - 60 lei/copil.

Pentru a putea beneficia de Tricoul Tehnic si medalie de finisher recomandăm înscrierea înainte de data de 31 iulie 2021.

Pentru cei care se vor înscrie după această dată, inclusiv celor care se vor înscrie în ziua evenimentului (unde NU exista posibilitate de achitare cu card bancar, doar plătind în numerar), organizatorii vor putea oferi kit-ul de concurs cu tricou în limita disponibilităților.

Pentru plățile cu card sau prin virament, recomandăm ca plata să fie efectuată și confirmată până pe data de 1.08.2021.

Cei care fac plata dupa această dată vor avea obligatoriu cu ei la ridicarea kit-ului si documentul original de plată.

Recomandăm plata cu cardul, unde procesarea este securizată.

KIT-ul de concurs conține: tricou tehnic, numar de concurs, declaratie de participare, cupon masă, apa plată și produse de hidratare, fructe, alimente, cadouri, pliante oferite de organizatori si sponsori. Medalia de finisher se primește la sfarsitul competiției la linia de sosire.

Toți cei prezenți vor putea să se bucure de un recital muzical oferit de către virtuozi ai locurilor noastre dar și de invitați surpriză.

La eveniment avem invitați campioni ai curselor de alergare dar și mari sportivi ai României care au reprezentat țara noastră și au adus medalii de la marile competiții sportive mondiale și olimpice, campioni care vor fi cu noi la acest eveniment cu care cei prezenți au ocazia să realizeze fotografii care vor putea fi amintiri de neuitat.

Înscrierea la fața locului nu garantează obtinerea unui kit complet (fară tricou tehnic/medalie).

Înscrierile se fac până pe 08 august 2021 online (sau până la ocuparea locurilor pentru fiecare categorie) și pe 14 august 2021 la fața locului, însă pentru cei înscriși după 31 iulie ora 24.00 nu mai garantăm primirea tuturor componentelor KIT-ului de participare.

www.alergindumbrava.ro/inscrieri


Toți alergătorii de la cursele pentru adulți care au domiciliul în localitățile aparținând comunei Șelaru, după competarea înscrierii vor contacta prin email organizatorii pentru primirea de informatii suplimentare legate de modul de achitare a taxei de participare.


Oferte speciale pentru înscrieri multiple (grup de minim 5 persoane – a 6-a gratis).

În situația înscrierilor de grupuri mai mari de 5 persoane - validarea persoanei care beneficiazaă de gratuitate se primeste doar dupa trimiterea  prin emailul organizatorilor glogoveanu2018@gmail.com  a datelor persoanelor înscrise cu dovada achitării taxei de participare pentru toți membri grupului.


TOȚI CEI CARE  au achitat taxa de participare pentru oricare din probele de alergare pentru ediția din 2020 ANULATĂ, beneficiază de înscriere GRATUITĂ la oricare din probele ediției din acest an.

Aceștia sunt rugați ca după efectuarea înscrierii pe site să contacteze prin email la adresa glogoveanu2018@gmail.com, organizatorii oferind informații despre acest lucru pentru ca organizatorii să poată valida înscrierea fără achitarea taxei din acest an.

Cu autovehicule proprietate personală din direcția București pe A1/E81 până la:

 • KM 50 (imediat după OMV) - ieșirea spre Corbii Mari, pe DJ711A, DN61, DJ701,DJ611, prin localitățile CorbiiMari-Vadu Stanchi-Gratia-Sârbenii de Jos-Sârbeni-Glogoveanu - la Grădinița Glogoveanu se virează la dreapta      https://maps.app.goo.gl/EKFpXpUXcua6hYf96
 • KM 70 ieșirea spre Ghimpați, pe DJ611 și DC86, prin localitățile Petrești (la intersecție se ține dreapta) spre Vișina-Fierbinți-Șelaru-Glogoveanu, inainte de Grădinița Glogoveanu se virează la  stânga **                                                https://maps.app.goo.gl/jN2bMiUtuXmUNF4dA  

Pentru cei care vin din direcția Târgoviște-Găești sau dinspre Pitești, de la Petrești urmați același traseu**. 

Parcarea autovehiculelor va fi permisă în zona de Start/Sosire în spațiul delimitat de catre organizatori.

ATENȚIE - de la ieșirea din satul Glogoveanu, se virează la dreapta  pe un drum specific drumurilor de țară și pe islazul satului (aproximativ 1 km).

Pentru participanții la eveniment (concurenți-voluntari-susținători-simpatizanți) care nu dispun de mijloace de transport, va rugam sa ne sunati pentru a cauta impreuna cea mai buna solutie prin care sa puteti ajunge la eveniment.

Persoana de contact:

 • Dan Zarafin, tel 0724616087, 
 • glogoveanu2018@gmail.com

În localitățile învecinate NU există pensiuni sau alte spații de cazare, doar cei din zonă pot apela la cunoștințe și rude unde pot să găsească locuri de cazare.

Vă așteptăm pe toți cei cărora vă place sa petreceți o noapte în natură, sub cerul înstelat cu cortul personal.

Nu se plătește taxa de campare și există spațiu suficient.